Praktische informatie

Omgeving

Heel bijzonder om een tocht te maken in natuurgebied de Ooijpolder via de dijk langs de Waal tussen Nijmegen en Millingen aan de Rijn. Onderweg kom je verschillende rustplekken tegen, langs het Waalstrand of bij “Oortjeshekken” of andere cafétjes en restaurantjes.

Natuur & cultuur

Het is de ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten of een bezoekje aan een van de vele musea zoals bijvoorbeeld Museum Het Valkhof in Nijmegen, het Bijbels openluchtmuseum Oriëntalis in Heilig Landstichting en het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 in Groesbeek. Ook bent u binnen 15 minuten bij de schitterende golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek, etc.

Zakelijk verblijf

Volgt u een training aan de universiteit van Nijmegen of heeft u een bijeenkomst bij de St. Maartenskliniek, het C.W.Z of UMC St Radboud ziekenhuis? Vanuit “Ivy Cottage” zijn deze instellingen goed en snel bereikbaar.

Culinair

Ook op culinair vlak heeft de omgeving veel te bieden. Berg en Dal heeft een aantal goede en gezellige restaurants, maar ook Nijmegen Oost is dé stad voor een heerlijk etentje. Kunt u geen keuze maken uit het ruime aanbod? Ik geef u op basis van uw wensen graag een aantal culinaire tips!